Strykefrie navnelapper

Våre slitesterke klistremerker fester seg til alt. Du kan merke klær, leker, drikkeflasker, matbokser, mobil, termoser, smokker, ryggsekker, fotball, håndball, spill, medisinbokser og mye mer.

Må festes på rent og tørt underlag. Gni navnelappen godt inn med fingrene slik at limet får festet seg og alle luftbobler forsvinner. Vent med å vaske til dagen etterpå, slik at limet på navnelappen fester seg skikkelig. Ved merking av klær må navnelappen klistres på vaskelappen.

Skal navnelappene brukes til sko, koseklut, smokk eller andre gjenstander med utvendig slitasje anbefaler vi premium (med laminat) – disse har en ekstra beskyttelse som gjør at de holder mye lengre enn vanlige navnelapper.

Navnelappene tåler oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Strykelapper

Strykelapper er som trykk på et klesplagg, de er laget for å feste seg til selve tøyfibrene. De fungerer godt på bomull, kunststoffer som nylon, lycra og polyester, og blandinger av bomull og kunststoffer.

Du kan også bruke strykelapper på ulltøy med fine fibrer.For grove ullplagg som strikkegenser og ullsokker må lappen strykes på et lite tøystykke som sys til plagget.

Bruk strykejern på høyeste temperatur, uten damp. Legg strykelappen på et rent og tørt plagg. Stryk rett på tøyet, ikke vaskelappen. Legg bakepapir over strykelappen og press strykejernet mot bakepapiret i ca. 12-15 sekunder. Vent til neste dag før du vasker plagget.  

Strykelapper tåler vaskemaskin og tørketrommel.

Ekstra slitesterke navnelapper

Våre premium strykefrie navnelapper er klisterlapper hvor vi legger på et lag med laminat oppå. Det beskytter trykket mot navnelappen mot slitasje, og er beregnet til merking av sko, matboks og andre eiendeler som er utsatt for mye utvendig slitasje. Laminatet gjør at teksten aldri slites eller vaskes bort. 

Må festes på rent og tørt underlag. Gni navnelappen godt inn med fingrene slik at limet får festet seg og alle luftbobler forsvinner. Vent med å vaske til dagen etterpå, slik at limet fester seg skikkelig. Ved merking av klær må navnelappen klistres på vaskelappen.

Tåler oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Og mye slitasje!