MASKINPARKEN VÅR

Printer / plotter

Hos oss er det plottere som produserer det aller meste hos oss og sviver stort sett nesten hele døgnet. Vi har tre store plottere hvor vi printer etiketter, navnelapper, transfermerker, bannere, folie, rollup, plakater og mye spesialproduksjon.

Kutter

Vår kjære vinylkutter brukes daglig til ensfargede transfermerker, utskåret former, klisterfolie i alle mulige farger som gull, neon, glitter, refleks, glow in the dark etc. Et must i maskinparken vår!

Print & Cut

En plotter som både printer og kutter – det er magisk det! Disse maskinene sparer oss for mye tid i manuelt arbeid og dermed kan vi tilby enda rimeligere priser til våre kunder. Våre plottere har mange blekkpatroner som gir et fargesmell!

Lysbord

Arbeidsbordene våre er store og spesielt egnet for vår type produksjon. Disse bordene kan man skjære direkte på, hele bordet kan lyses opp ved behov og har en egen rulle som hjelper å holde ting på plass og kan brukes til f.eks. skilt og folie.

Varmepresse

I vår maskinpark finner du flere doble varmepresser. Disse bruker vi daglig i vår produksjon av t-skjorter, arbeidstøy, russeklær, refleksvester og generelt trykk på stoff.

Lamineringsmaskin

Ved å benytte seg av laminering på f.eks. folie, skilt, klistermerker, plakater etc. vil printet være ekstremt godt beskyttet mot sol, falming, skraper og dermed ha en mye lengre holdbarhet. Laminat kan f.eks. brukes på gulvfolie slik at den får en antiskli-overflate eller på et skilt slik at du kan skrive med whiteboardtusjer på.

Capspresse

Vi har flere ulike typer varmepresser. Som nevnt over har vi store og doble presser, men vi har også noen mindre. Disse små pressene bruker vi til å trykke på ting som kan være litt utfordrende å trykke på en flate, så f.eks. til capser, sekker, arbeidsbukser, toalettmapper er disse perfekt.

Printer

En helt vanlig printer er et must i vår bransje. Vi ønsker på sikt å utvide vår produksjon med flere spennende trykksaker og produkter slik at vi kan være enda mer fleksible for våre kunder.

Termoprinter

Vår nyeste investering til maskinparken vår. Denne flatbedprinteren kan printe direkte på selve produktet og kvaliteten er ekstremt god. Printeren kan brukes til kopper, flasker, mobildeksel, dørskilt, og egentlig det meste du har lyst til å printe på. Maskinen gjør også at man ikke lenger behøver å bestille tusenvis av samme produkt for å få en fornuftig pris. Hos oss kan du bestille fra 1 stk.

Kortprinter

Hos oss kan du få printet ditt helt eget design direkte på plastkort. Fargebåndene som brukes finnes også i mange farger som f.eks. gull og sølv. Selve kortene finnes også i flere farger og kan brukes til VIP-kort, adgangskort, gavekort etc.

Digitalt utstyr

Godt og ikke minst riktig utstyr er utrolig viktig på en arbeidsplass. Derfor sørger vi for at vi hele tiden er oppdatert med de riktige verktøyene for å kunne utføre arbeidet på den beste, mest effektive og fornuftige måten for å sørge for å holde prisene lave og kvaliteten høy!

Team Maskin

Selv om mennesker teknisk sett ikke er maskiner, så liker vi å være det likevel. Teamet vårt består av en fantastisk gjeng med mange års erfaring fra både den grafiske bransjen, men også på tvers av ulike bransjer. Vi jobber hele tiden med å utvikle oss og bedriften videre. Selv tror vi på fornøyde kunder, topp kvalitet og fornuftige priser.

Digitaltrykk

Teknologien i digitaltrykk svarer til teknologien som finnes i en fargelaserprinter. Her er det er tale om en tonebassert trykk teknologi, hvor fargen brennes ned i papiret. Dette gjør at vi kan levere både små og store kvantum til fornuftige priser.

Offsettrykk

Offsettrykk er den tradisjonelle måten og produsere trykksaker på. Først fremstilles en trykkplate til hvert av de fire fargeverkene (CMYK). Heretter kjøres ca. 200 trykkark igjennom maskinen for å innstille fargene.
Det benyttes flytende farger og ingen varmeoverførsel, denne metoden er den billigste og produsere på ved store opplag.

Inkjet printer

Med en trykkvalitet på 2400 x 2400 DPI er inkjet-kvaliteten blitt så bra, at den kan brukes til kommersielt trykk. På grunn av hastighet og produksjonsomkostninger er denne trykkmaskinen meget velegnet til bokproduksjon.

Etterbehandling

Da maskinen arbeider 100 % digitalt, er de dyre oppstartsomkostninger forsvunnet og du kan glede deg til pengebesparelse. Maskinen kan påføre vanlig spotlakk, 3D-spotlak (embossing, opptil 200 mikron), folie (f.eks. spot-gullfolie)

Montering

Vi har flere montører tilgjengelig som er superflinke på folie, skilter, bilfolie, vindusfolie, lysskilt mm.

Samarbeidspartnere

Når vi får henvendelser på ting som vi ikke har maskiner til selv enda så har vi utrolig mange gode samarbeidspartnere som bistår oss og kundene våre. Så nesten uansett hva du måtte trenge så kan vi fikse det eller veilede deg i riktig retning.