Merk klær og ting så de ikke forsvinner! Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper, de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater. Strykelapper er best til klær som strekker seg litt, som fint ulltøy, lycra og andre kunststoffer. Hvis du skal bruke navnelappene i sko eller andre ting som slites veldig så anbefaler vi premium strykefrie med et ekstra slitesterkt lag med laminat.

Strykefrie Navnelapper

Strykefrie Navnelapper

Våre standard strykefrie navnelapper er myke klisterlapper uten laminat. Disse er beregnet til merking av klær og andre eiendeler som ikke er utsatt for mye utvendig slitasje. Klistres på vaskelapp – helt uten bruk av strykejern.Tåler oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Strykelapper

Strykelapper

Denne typen er beregnet for merking av tøy direkte på stoffet. Disse må strykes på plagget med varme, noe som gjør at navnelappen får en helt unik holbarhet og tåler ekstra mye slitasje.Tåler vask på 60 grader.

Premium strykefrie

Premium strykefrie

Våre premium strykefrie navnelapper er klistrelapper med laminat. Disse er beregnet til merking av sko, matboks og andre eiendeler som er utsatt for mye utvendig slitasje. Laminatet gjør at teksten aldri slites eller vaskes bort. Påføres helt uten bruk av strykejern.Tåler oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

DESIGNTIPS

  • Finn et motiv du elsker og design ut i fra det
  • Velg ulik farge på skrift og bakgrunn, gjerne med stor kontrast for best synlighet
  • Bruk en spennende font som gir særpreg til ditt design
  • Hvis du skriver mindre tekst, blir bokstavene større