Navnelapper

 Navnelapper

Skolapper

Skolapper

Refleksvester

Refleksvester

Strykefrie Navnelapper

Merk klær og ting så de ikke forsvinner! Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper, de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater.

Våre selvklebende navnelapper er enkle å feste. Huskd sine merkelapper tåler 60 graders vask i vaskemaskin og oppvaskmaskin, og tar gjerne en runde i tørketrommelen. Husk å klistre navnelappen på vaskeanvisningen til klærne.

Strykefrie navnelapper til klær betyr at du slipper å finne frem strykejernet hver gang du handler nye klær.

Vi bruker klistremerker av beste kvalitet, som tåler tidens test! Våre billige navnelapper kan måle seg med de beste på kvalitet, og de laveste på pris.

Størrelse: 29×13mm
Antall: 60-120-180 stykk
Pris: fra kr 99,-  

Slitesterke Skolapper

Ikke send barna i barnehagen uten merkelapper i skoene. Vi er den eneste leverandøren i Norge som produserer ferdig laminerte skolapper. Det gjør at Huskd sine skolapper har den beste kombinasjonen – slitesterke og enkle.

Klistremerkene festes rett i skosålen, og på gummistøvler kan de gjerne festes på innsiden av støvlene, høyt oppe hvor de er lette å se.

Skolapper kan også brukes som vanlige navnelapper på alle overflater som utsettes for mye slitasje, som verktøy, benkeplater, leker og drikkeflasker.

Alle våre merkelapper tåler minst 60 graders varme.

Størrelse: 25×25mm
Antall: 32-64-96 skolapper
Pris: fra kr 129,-

Refleksvest med navnetrykk

Pass på å være synlig i høstmørket! Vi leverer refleksvester med din egen tekst på fremsiden på barnevester, og på baksiden for voksenvester. Refleksvesten kommer i størrelse barn og voksen, og i flere farger.

Refleksvesten er CE-merket og ISO-sertifisert for fritidsbruk. Voksenstørrelsen er i tillegg godkjent for bruk på arbeidsplasser, ISO 20471:2013.

Priser:
Med navn: fra 149,-
Uten trykk: fra 69,-
Med logo: fra 99,-