OM OSS

I mange år jobbet jeg med spesialtrykk for bedrifter og har lang erfaring i profilering- og trykkeribransjen. Med fire småtroll hjemme så jeg at det var mulig å produsere navnelapper med bedre kvalitet og til en rimeligere pris enn det jeg fikk kjøpt. I 2017 startet jeg for meg selv og kjøpte inn det beste og nyeste utstyret for å lage navnelapper.

Det var slik alt startet, men etterhvert som salget økte og nye typer kunder strømmet til trengte jeg mer utstyr, mer plass og mer hjelp. Neste steg ble å ansette mannen min Bengt Jarle i firmaet. Han er utdannet mediegrafiker, er læremester og har over 20 års erfaring i bransjen. Vi flyttet firmaet til nye lokaler og kjøpte inn mer utstyr slik at vi også kunne tilby etiketter, folie, klister, bannere, klesproduksjon, skilt, webdesign, refleksprodukter, russeartikler, design, montering mm. Så i dag har firmaet vokst til å bli en totalleverandør innen profileringsbransjen.

I dag er vi fem ansatte på fulltid, to på deltid og i løpet av 2021 skal ansette vår første lærling. Sammen utgjør vi et faglig sterkt team.

Vårt mål vil alltid være å levere kvalitetsprodukter og topp service – til riktig pris!

– Henriette –

 
[trustindex no-registration=trustpilot]

Huskd AS
Organisasjonsnr 918774408 MVA

Telefon 92092597
Klikk her for å kontakte oss