I mange år jobbet jeg med spesialtrykk for bedrifter og har lang erfaring i bransjen. Med fire småtroll hjemme så jeg at det var mulig å produsere navnelapper med bedre kvalitet og til en rimeligere pris enn det jeg fikk kjøpt. I 2017 startet jeg for meg selv og kjøpte inn det beste og nyeste utstyret for å lage navnelapper.

Det var slik alt startet, men etterhvert som salget økte og nye typer kunder strømmet til trengte jeg mer utstyr, mer plass og mer hjelp. Neste steg ble å ansette mannen min Bengt Jarle i firmaet. Han er utdannet mediegrafiker, er læremester og har over 20 års erfaring i bransjen. Vi flyttet firmaet til nye lokaler og kjøpte inn mer utstyr slik at vi også kunne tilby etiketter, folie, klister, bannere, klesproduksjon, skilt, webdesign, refleksprodukter, russeartikler, design, montering mm. Så i dag har firmaet vokst til å bli en totalleverandør innen profileringsbransjen.

I dag er vi fem ansatte på fulltid, to på deltid og i løpet av 2021 skal ansette vår første lærling. Sammen utgjør vi et faglig sterkt team.

Vårt mål vil alltid være å levere kvalitetsprodukter og topp service – til riktig pris!

– Henriette –

 
Merethe Tønnesen
Merethe Tønnesen
02/08/2020
Kjapp levering, klare og fine farger. Lappene sitter bra. Pluss for knall bra pris!
Christiane Braseth
Christiane Braseth
01/08/2020
Veldig bra kvalitet.
Stig L.
Stig L.
31/07/2020
Rask levering og god kvalitet. Godt fornøyd.
Bård
Bård
30/07/2020
Raskt levert, varen var like bra som forventet ☺️
Espen Enger
Espen Enger
29/07/2020
raskt levert og etiketten som forventet. Muligheter til forbedringer er en løsning som gir mer mulighet til personalisering

Huskd AS
Organisasjonsnr 918774408 MVA

Telefon 938 60 649
Klikk her for å kontakte oss